Ferma - Gradina Vlahiia

Gradina Vlahiia
Go to content

Main menu:

Ferma

CASE MARAMUREȘENE
Muzeul Iconaei
MUZEUL ICOANEI
 Muzeul Icoanei
MUZEUL ȚĂRANULUI
FERMA

PLIMBĂRI

ÎMPREJURIMI

PROGRAM & PREȚURI
Ferma
În Grădina Vlahiia avem grijă ca tihna oaspeților noștri să fie acompaniată în permanență de activități recreative dintre cele mai agreabile. Turul Grădinii şi participarea activă la îndeletnicirile de zi cu zi ale fermei sunt oricând la îndemână, iar cunoașterea împrejurimilor se poate face fie pe uscat, în plimbări cu trăsura sau căruța, fie pe lacul Snagov, folosind barca noastră cu motor. Iarna întinderile de zăpada de prin partea locului pot fi străbătute cu sania cu zurgălăi. Pentru copiii care au oricând la dispoziție locul lor de joacă special amenajat, călăritul poneilor sau interacţionarea cu celelalte animale ale fermei, reprezintă, de asemenea, o uriașă sursă de bucurie.

  • Rânduiala de zi cu zi a animalelor de la fermă: hrănirea și adăparea lor, țesălatul și potcovirea cailor și poneilor, mulsul vacilor, culesul ouălelor din cuibare, curățarea grajdurilor și prepararea brânzeturilor și a smântinii.
  • Rânduiala de zi cu zi a grădinii: îngrijirea zarzavaturilor și a pomilor, culesul de vie și al fructelor.
  • Păstrarea obiceiurilor românești autentice, cu mese gătite afară, la foc de lemne: pomana porcului, jumări cu ceapă, ciorbă de fasole cu ciolan etc. În funcție de sezon puteți participa alături de noi și la prepararea altor bucate tradiționale, cum ar fi zacusca, murăturile sau dulcețurile.
  • Ateliere cu specialiști agronomi, invitați să povestească despre cum se face și cum se ține o grădină de zarzavaturi, despre cultivarea și îngrijirea legumelor și despre tot ce ține de pregătirea răsadurilor.
  • Turul fermei.
  • Vizitarea celor mai importante obiective turistice ale Snagovului, în plimbări cu trăsura, căruța sau cu sania.
  • Călăritul poneilor.
DSC2103.jpg
DSC2138.jpg
DSC3211_.jpg
DSC3253.jpg
DSC6773.jpg
DSC6781.jpg
DSC7367.jpg
DSC7390.jpg
DSC7426.jpg
DSC8762.jpg
DSC8807.jpg
DSC8848 (1).jpg
DSC8848.jpg
DSC9990.jpg
GIN0685.jpg
Adresa: Strada Albastrelelor, nr 24
E-mail: cristian@gradinavlahiia.ro
Telefon: 0729883109
Harta Ferma Gradina Vlahiia
Back to content | Back to main menu