REGULILE CASEI

Check-in, incepand cu ora 13:00.

Check-out, pana in ora 12:00.

*In eventualitatea in care acest orar nu poate fi respectat,ii rugam pe oaspetii nostrii, sa ne anunte acest lucru din timp.

Mesele vor fi servite dupa bunul plac al oaspetilor nostrii, nu mai tarziu de ora 21:00, iar orele exacte vor fi stabilite in functie de activitatile pe care le alegeti pentru ziua respective.

 

Mic dejun:8:00-10:00

Pranz:13:00-15:00

Cina:19:00-21:00

Curatenia si schimbul lenjeriei de pat si al prosoapelor se vor face din trei in trei zile. La cererea oaspetilor, aceste servicii pot fii asigurate si zilnic, pentru un cost suplimentar.

Oaspetii care folosesc bucatariile, sunt rugati sa pastreze locul curat si ingrijit. Va adresam totodata rugamintea de a spala vesela si tacamurile dupa folosire. La plecarea din camera stingeti lumina, televizorul, plita electrica, instalatia de aer conditionat si asigurati-va ca ati inchis robinetele de apa.Va rugam totodata sa pastrati volumul televizorului intr-o limita rezonabila,pentru a nu-I deranja pe ceilalti oaspeti.

Avand in vedere  ca fumul de tigara  ar putea duce la deteriorarea decoratiunilor interioare si pentru a pastra totodata o atmosfera placuta si aerisita,fumatul nu este permis in niciuna dintre camere.In Gradina va rugam sa folositi scrumierele si cosurile de gunoi.

Mobilierul din camera,precum si majoritatea obiectelor si podoabelor folosite ca decoratiuni ,reprezinta bunuri de familie,adunate in timp si pastrate cu mare grija .Va rugam sa aratati aceeasi consideratie: orice deteriorare a acestora,din vina oaspetilor,va fi compensate-fara exceptie -prin plata unor daune.

Gradina Vlahiia este un loc linistit si dorim sa-l pastram asa,de aceea  ne rezervam dreptul de a ne alege oaspetii.

Persoanele care vor da dovada de un comportament inadecvat sau de nerespectarea flagranta a regulilor casei,vor fi rugate sa paraseasca incinta fermei.

Accesul persoanelor care vor doar sa viziteze Gradina Vlahiia sau sa participle la activitatiile de agreement se face contra cost si sub indrumarea personalului Gradinii.

Pentru siguranta  oaspetiilor,Gradina Vlahiia dispune de un sistem de supraveghere video.

Va multumim pentru intelegere si va dorim sedere placuta la noi!