RESTAURANT - old menu - Gradina Vlahiia

Gradina Vlahiia
Go to content

Main menu:

RESTAURANT - old menu

Ai nevoie de o locație pentru evenimentul tău? Contactează-ne pentru a primi oferta noastra!
Petreceri corporate, workshop-uri, lansari , gale fashion, brand events, conferinte, team building, VIP events, ......
Este locul în care fiecare eveniment corporate este încununat de succes.  Cu o deosebită atenție la detalii, echipa noastră vă este alături în orice moment, pentru ca dumneavostră să aveți, cu adevărat, o experiență extraordinară.

Petrecere privata, Nuntă, Botez......
Este momentul vostru. Este momentul în care visul devine realitate. Trăiți un eveniment important din viața voastră, iar totul trebuie să fie perfect. Servicii ireproșabile, o locație unică, muzică bună și un meniu special, momente de neuitat.
În construirea oricărui loc temeinic făcut, stau la temelie două caramizi fundamentale, anume pasiunea și experiența.
Puterea rezultată din împreunarea acestor două componente fundamentale poate crea un loc ce poate fi remarcabil, ba chiar surprinzător.

Grădina Vlahiia este un astfel de loc, devenit realitate tocmai din puterea pasiunilor și experiențelor celui ce a creat-o, Cristian Dumitrescu. Și astfel, pentru a înțelege ineditul și surprizatorul acestui mirabil locaș, va trebui să aflați despre pasiunile lui Cristian Dumitrescu care sunt în fapt două:

Una legată de Maramureș și Bucovina, și cealaltă, la fel de puternică, legată de Toscana. Ambele, de fapt, contopite în final, într-o singură puternică pasiune, și anume pasiunea pentru tradiții, datini și familie, cât și pentru frumusețea acestor locuri. Această dualitate a pasiunii lui Cristian Dumitrescu, deși provenită din culturi diferite, coexistă totusi organic în Grădina Vlahiia, un locaș unic și inefabil, care credem că va găsi un loc de neșters în inima tuturor.
Meniu a la carte
Adresa: Strada Albastrelelor, nr 24
E-mail: cristian@gradinavlahiia.ro
Telefon: 0729883109
Harta Ferma Gradina Vlahiia
Back to content | Back to main menu