Bazat pe un meniu tradițional în adevăratul sens al cuvântului, restaurantul Grădinii Vlahiia se va deschide în curând. Până atunci, restaurantul poate fi pus la dispoziția celor interesați pentru evenimente (private sau corporatiste), meniul și băuturile fiind asigurate de o firmă de catering parteneră.

Aici prospeţimea produselor va putea fi apreciată ca pe vremea bunicilor, încă de la culegerea lor din grădină, cea mai mare parte a ingredientelor noastre provenind din recolta proprie.

Gustul delicios al bucatelor boierești autentice și beneficiile, nu doar de ordin nutrițional, ale rețetelor mânăstirești, vor fi completate de simplitatea plină de prospețime și rafinament a bucătăriei toscane. Grătarul de mari dimensiuni și rotiseria aferentă vor intra în atribuțiile maestrului bucătar Gilberto Calisti, un expert toscan în domeniu, autorul mai multor cărţi de bucate şi moștenitor al unei tradiții vechi de câteva generații.

Meniul va include şi mai multe sortimente de pizza autentică, pusă în valoare de ingredientele sănătoase din ograda noastră. Nu vor lipsi nici cele mai îndrăgite specialităţi ale gastronomiei nord-americane: burgeri în diverse combinaţii, aripioare picante şi faimoasele ribs (costiţe), toate din carne de cea mai bună calitate, servite alături de legume proaspete și sosuri care mai de care mai inventive, producţie proprie.

Telefon pentru rezervări: 0725 814 877